Σε εγρήγορση!



Αρκετές μέρες τώρα έχω αραδιασμένα τα υλικά μου και καταπιάνομαι σε κάθε ευκαιρία.Το κίνητρο η συμμετοχή μου στην έκθεση PILLBOX στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 5 Απριλίου.Ευτυχώς ενημερώθηκα έγκαιρα  και έχω αρκετό χρόνο.Φτιάχνω χωρίς πολύ σκέψη,με πολλά αναγκαστικά διαλείμματα αλλά με συνέπεια οπότε κάτι πάει να γίνει..
Θα τα καταφέρω;
Δυο εβδομάδες έμειναν και αν συνεχίσω έτσι μάλλον θα φτάσω σε τελική μορφή αυτά που σκέφτομαι.Τόσα πολλά κοσμήματα σε τόσο λίγο χρόνο είχα να δημιουργήσω προ εγκυμοσύνης.Όλα τα αγαπώ αλλά μερικά ξεχωρίζουν.Κάποια από τα πολυαγαπημένα τα φωτογράφησα να σας τα δείξω,να πάρετε κι εσείς μια γεύση. 


Ήρθαν και τα υλικά που περίμενα για να ξεκινήσω τις λαμπάδες.
Να πω την αλήθεια μου έφυγε τελείως η όρεξη γιατί όλες με προλάβατε,ξεκινήσατε νωρίς και με τοοοσες που είδα είναι σαν να έφτιαξα κι εγώ, χάθηκε η σπίθα ρε παιδί μου...Κάτι σαν το μαγείρεμα.Μαγειρεύεις,τσιμπολογάς μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό και στο τέλος δεν πεινάς.Έτσι κι εγώ είδα,είδα,χόρτασα.Μόλις άνοιξα τα καινούρια υλικά όμως ξύπνησε μέσα μου το θεριό της δημιουργίας!
 





Για όσες δεν την έχει πάρει το μάτι σας αυτη είναι η έκθεση και το πρόγραμμα:

























Δεν έχω ξαναβρεθεί σε PILLBOX ως εκθέτης ούτε ως επισκέπτρια. Από τις φωτογραφίες που είδα στο facebook από προηγούμενα bazaar πιστεύω πως η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή και γεμάτη χειροποίητες λιχουδιές!
PILLBOX στο facebook
www.pillbox.gr


Αν βρεθείτε προς τα εκεί ελάτε να πούμε καμιά κουβέντα!



Θέλω επίσης να σας ενημερώσω για κάτι που εμένα μου φάνηκε χρήσιμο.Είχα δει στην τηλεόραση την ανάγκη των Γιατρών του Κόσμου για φάρμακα που ίσως τα έχουμε σπίτι μας και δεν τα χρειαζόμαστε.Στην έκθεση θα είναι παρόντες και οι Γιατροί του Κόσμου για την φαρμακευτική και οικονομική ενίσχυσή τους.Η λίστα με τα φάρμακα είναι εδώ

Ελπίζω να περνάτε όμορφα το σκ.Με περιμένει μια κυριακή γεμάτη.Η Εύα γιορτάζει,η γιαγιά γιορτάζει, Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!Έχω να φτιάξω κοσμήματα,φωτογραφίες για το καινούριο μπλογκ γιατί η μάνα μου με έχει φάει τ'αυτιά,να πάω βόλτα στο φράγμα της Θέρμης,να πάω για φαγητό στην εορτάζουσα,να φτιάξω ένα μιλφέιγ για τον άντρα,να φροντίζω το σπίτι,α...και έταξα παιδότοπο το απόγευμα γιατί το έχει καημό η μικρή και έχει να πάει ένα τρίμηνο.Γεμάτο πρόγραμμα,να μην σκέφτομαι πολλά πολλά γιατί παρόλο που φαινομενικά είμαι ενθουσιασμένη κατά τ'άλλα η μιζέρια μου και οι αρνητικές σκέψεις παραμονεύουν.Σας φιλώ,τα ξαναλέμε!










13 σχόλια:

  1. Καλημέρα Πένυ!
    Τι καταπληκτικά πράγματα έφτιαξες!!
    Όλα ένα κι ένα μπράβο σου!!
    Καλό κουράγιο με τις υποχρεώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Πένυ δεν έχω λόγια! Τι ρωτάς αν θα τα καταφέρεις, αφού είναι σχεδόν έτοιμα!
    Κοράλλια δεν είναι αυτά; Πόσο όμορφα! Τι χρώματα! Τρέλα!
    Και οι λαμπάδες... απολαυστικές και γουστόζικες! Όχι μόνο για τα παιδιά, ξέρεις τι όμορφα θα στόλιζα το σπίτι με αυτά τα καλούδια; χεχε αλήθεια!
    Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και καλή επιτυχία στην έκθεση!
    Φιλιά και καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Πένυ μου !!!! Πανέμορφα όλα !!!! Τα κοσμήματά σου είναι όλα ένα κι ένα... και οι λαμπάδες το ίδιο !!!!! Άντε...μιά χαρά θα τα καταφέρεις και σου εύχομαι καλή και...πολύ επιτυχία !!!! Φαντάζομαι πώς αφού γίνεται στις αποθήκες θα είναι πολύ ωραίο το μπαζάαρ...θα είναι μέγάααλος και ωραίος ο χώρος !!!! Να χαίρεσαι τους δικούς σου και τη μικρούλα σου !!!
    Καλή συνέχειααα...φιλάκια πολλά και όλα να πάνε πολύ πολύ καλά !! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα οσα έφτιαξες είναι φανταστικά!!!Τα κοράλλια πολύ καλοκαιρινά και η λαμπαδα με τον ιππόκαμπο τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σε φοβαμαι καθολου! Θα τα πας μια χαρα!!! Φαινεται και η αγαπη σου για αυτο που κανεις και η ποιοτητα σου! Καθε επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κοσμήματα σου φανταστικά και ακρως καλοκαιρινά.Και οι λαμπάδες μονδικές. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά και στις δυο να τους δώσεις ένα μεγάλο φιλί από 'μένα!!!Αχ!Πόσο θέλω να σας δω!!!Τα κοσμήματα τέλεια!!!!Οι λαμπάδες φοβερές!!!!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ PENY!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
    ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!ΤΕΛΕΙΕΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εφτιαξες υπέροχα πράγματα Πένυ.Το ξέρεις ότι τα σκουλαρίκια είναι η τρέλα μου και τα δικά σου είναι όνειρο...ιδιώς τα κοραλένια...Καταλαβαίνω αυτό που λες για τις λαμπάδες αλλά....εγώ είδα τις δικές σου και ξετρελάθηκα!! Εχεις γούστο ρε μικρή και ταλέντο .Φτιάχνεις ομορφιές από το τίποτα!!! Τέλεια όλα...φιλιά και καλημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλες οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές!! Περισσότερο όμως ξετρελάθηκα με τα κοσμήματα, τόσο όμορφα που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!! Μπράβο Πένυ μου και καλή επιτυχία στο μπαζάρ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα!!!!!Καλή επιτυχία στο παζάρι!!!Εύχομαι να τα πας τέλεια!!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή