Όταν η φαντασία γίνεται χειροπιαστή...Aνακαλύπτοντας ιδέες που ούτε φανταζόσουν ότι υπάρχουν καταλαβαίνεις οτι η δημιουργία δε γνωρίζει όρια και η κάθε επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από την εμπειρία.Η φύση κλεισμένη σε γυαλί,χείλη από φύλλο μανόλιας,μπαλόνια που σε ξεγελούν και μεταμορφωμένες κούπες τσαγιου...
--------------------------------------------------------------------------
Fantasy meets reality...I discoved ideas that never passed my mind..Τhey reminded me  that creativity doesn't have any border and every wish can come true through experience.
Nature captured in a piece of glass,magnolia leaf lips,balloons that fool you and transformed teacups...















Have a nice creative weekend!


5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Πενούλα μου ομορφιά μου...τι καταπληκτικά είναι αυτά που μας δείχνεις...μου βάζεις ιδέες Πένυ! Το βραχιολάκι με το φύλλο είναι όνειρο αλλά, τα βραχιόλια από ποτήρια τσαγιού απίθανη ιδέα....βογκάει ο Πα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω πω..τελοια..τι μπορει να κανει ο ανθρωπινος νους..νασαι καλα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Peny!!! Πολύ μου αρέσει το blog σου!!! Θα το ψάξω εκτενέστερα αλλά ήθελα να σου πώ πόσο υπέροχα είναι όλα αυτά που βρήκες και μας δείχνεις!!!! Υπέροχες, φανταστικές και πολύυ εμπνευσμένες δημιουργίες!!!!! Ειδικά αυτά με τα φύλλα μέσα σε γυαλί είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!!!!
    Θα τσεκάρω τα links οπωσδήποτε!!!!! Σε ευχαριστώ!!!! Καλό υπόλοιπο σ/κ!!!! Φιλιά! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Peny!!! Τι ξεχωριστά πράγματα είναι αυτά που μας δείχνεις; Τι τρομερές ιδέες!!! Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή