Τι γλυκό να αγαπούν ...ακόμα κι απο μακρυά.
 Έφτασε το μακρινό μου δώρο απο Κρήτη.Είχε μέσα απ'όλα τα καλούδια.Τα αγαπημένα μου σκουλαρίκια απο τη Μαγδάλω,το καθιερωμένο μου δώρο-ημερολόγιο,τις παιχνιδιάρικες κούπες-μπομπονιέρες απο τη βάπτιση της μικρής Άρτεμις που τις έφτιαξε ο παππούς Γιάννης,δώρα για την Εύα και το πιο σημαντικό απ'όλα που πραγματικά μου έλειψε και το κατάλαβα μόλις το είδα..Ευχές γραμμένες με τα γράμματα της φίλης που στα δύσκολα,πρωτόγνωρα βήματα μιας στροφής της ζωής μου ήταν εδώ για να με προσέχει! 








 Είναι όλα ξεχωριστά και με πολύ αγάπη.Ευχαριστώ..Και του χρόνου!

4 σχόλια:

  1. Ωχ, τι φατσούλα είναι αυτή πίσω από την κούπα!?!?
    Πανέμορφα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΩΡΑ......ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκές μου πόσο χαίρομαι για εσάς...για τη βαθιά σας σχέση που κράτησε!! Υπέροχα τα σκουλαρίκια.Φανταστικά...ο χαρταετός...σύμβολο Πενούλα χα χα!! Οι κούπες τέλειες, πες στη μικρή θέλω κι εγώ! Έχω του Γιάννη θέλω και της Αρτεμης...Το Ευάκι....τι να πω χαρούμενη φατσούλα μου, να δω πότε θα τη δω από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ!ΒΡΕ ΠΕΝΥ!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή