Καλά Χριστούγεννα!

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές να περάσουμε!
Φέτος ανακάλυψα όλο αυτό που γίνεται μέσω internet με ανταλλαγή δώρων και μου φάνηκε πολύ ξεχωριστό.Μου θύμισε αυτό που κάναμε μικροί στο σχολείο!Μια διαφορετική φιλοσοφία που εμείς οι μεγάλοι λίγο πολύ την έχουμε ξεχάσει.
Ήθελα πολύ να συμμετέχω αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να δηλώσω τη συμμετοχή μου έγκαιρα  και μετά από λίγη γκρίνια είπα δεν πειράζει...του χρόνου.
  Σήμερα όμως έπεσα πάνω στην ανάρτηση που έκανε η φίλη μου η Μαγδάλω και ενθουσιάστηκα!
Ειναι μια υπέροχη ιδέα για ανταλλαγή δώρων από την Κική,την Μαρία και την Ρένα.Έφτιαξα λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να συμμετέχω μαζί με τα κορίτσια!
Ελπίζω να σας αρέσουν!

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και Καλά !!!!! Και καλώς μας ήρθες!!! Η παρέα είναι τέλεια και είμαι σίγουρη ότι θα μας μείνεις!!!! Τα σκουλαρίκια είναι άψογα και σ'ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!!! Φιλιά πολλά και να περάσεις τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα Χριστουγεννα κοριτσι..νασαι καλα για το παρον σου..υπεροχα τα σκουλαρικια..χαιρομαι που σε βρηκα..προσπαθουσα να μπω απο την στιγμη που εγινες αναγνωτσης στο λημερι μου αλλα δεν μου εβγαζε το ιστιολογιο σου..δηλαδη το μπλογκ σου..χαιρομαι που τελικα σσε βρηκα με την συμμετοχη σου..θα περασουμε ομορφα ολοι στην παρεα..καλως ηρθες..καλο βραδυ..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή